Результати голосування

Автомобілі для міста

1 з 11 номінацій
Toyota Yaris
Детальніше про авто Toyota Yaris
Новий Yaris четвертого покоління ідеально відповідає вимогам міського стилю життя, хоча керувати ним на заміських дорогах та шосе ― чисте задоволення. Він має компактні розміри й один із найкращих у своєму класі радіус розвороту. І водночас — просторий, якісно оздоблений салон, оснащений усім необхідним для потреб сучасного екіпажу, та гібридну силову установку потужністю 116 к.с. Ціна — від 613 396 гривень.
0 пропозицій нових авто Toyota
0 нових авто Toyota →
Peugeot 208
Детальніше про авто Peugeot 208
Новий Peugeot 208 — ідеальний автомобіль для міських вулиць, що вмістив у собі максимум стилю і технологій. Передня частина виділяється світлодіодними фарами Eco LED з денними ходовими вогнями у вигляді «іклів», а задня, з тонованою смугою і ефектними 3-секційними ліхтарями, нагадує про кросовери бренду. Ефектний хетчбек із двигунами потужністю від 75 до 130 к.с. коштує в Україні від 448 500 грн.
0 пропозицій нових авто Peugeot
0 нових авто Peugeot →
Hyundai i10
Детальніше про авто Hyundai i10
У житті невеликі речі зазвичай мають велике значення. Це твердження правдиве і для нового i10. Красномовний дизайн і низка новітніх опцій роблять його ідеальним компаньйоном у місті. На українському ринку представлені двигуни потужністю 67 к.с. (з 5-ступеневою «механікою») та 84 к.с. (з 5-ти ступеневою механічною або ж автоматизованою КПП). Ціна в Україні починається з 368 200 грн.
25 пропозицій нових авто Hyundai
25 нових авто Hyundai →
Chevrolet Spark
Детальніше про авто Chevrolet Spark
Chevrolet Spark — легендарна модель, яка після тривалої паузи повернулася на ринок України. Стильний дизайн Chevrolet Spark розроблений італійським ательє ItalDesign, а компактні розміри автомобіля дозволяють припаркуватися там, де іншим це зробити неможливо. При цьому він має просторий салон, двигун потужністю 85 к.с і 4-ступеневу автоматичну коробку передач і доступну ціну — від 296 900 гривень.
0 пропозицій нових авто Chevrolet
0 нових авто Chevrolet →