Результати голосування

Автомобілі для сім’ї

2 з 11 номінацій
Volkswagen Golf
Детальніше про авто Volkswagen Golf
Він дав своє ім’я цілому класу міських хетчбеків. За всю історію цей автомобіль придбали 35 мільйонів клієнтів! Восьма генерація «Гольфа» покликана задавати нові тренди щодо технологічності, мобільності та діджиталізації. В Україні новинка представлена за ціною від 674 753 гривень із двигунами потужністю від 115 до 150 к.с. й автоматичною КПП на шість та вісім передач відповідно.
17 пропозицій нових авто Volkswagen
17 нових авто Volkswagen →
Citroen C4
Детальніше про авто Citroen C4
Новий Citroen C4 демонструє оригінальну форму, створену на стику популярних типів кузова — хетчбек плюс кросовер. Cилует 5-дверного хетчбека з пологим нахилом заднього скла підкреслює швидкість і динамічність, а захисні пластикові накладки на кузові і збільшений кліренс дозволяють сміливо з'їжджати з рівного асфальту і відправлятися на пошуки пригод. Вартість в Україні — від 506 500 гривень.
4 пропозицій нових авто Citroen
4 нових авто Citroen →
Nissan LEAF
Детальніше про авто Nissan LEAF
Один з найпопулярніших електромобілів у світі офіційно представлений в Україні з батареєю ємністю 40 кВт·год, яка забезпечую запас ходу 389 км в міському режимі та 270 км в змішаному. Потужність оновленого Nissan LEAF становить 150 к.с., завдяки чому електромобіль досягає 100 км/год за 7,9 с. Вартість «Ліфа» у багатій комплектації N-Connecta — від 948 000 гривень.
8 пропозицій нових авто Nissan
8 нових авто Nissan →
Chevrolet Cobalt
Детальніше про авто Chevrolet Cobalt
Chevrolet Cobalt – один найвідоміших та популярних автомобілів бренду Chevrolet доступного сегменту. Ціна на автомобіль починається з позначки 318 200 гривень. Міський седан В–класу можна вважати справжнім сімейним автомобілем: його великий багажник сягає об’єму у 563 літрів, а 106-сильний двигун, кліренс у 16 см та надійна підвіска роблять Chevrolet Cobalt надійним партнером не тільки в міських умовах, а й за межами облаштованих доріг.
0 пропозицій нових авто Chevrolet
0 нових авто Chevrolet →
SEAT Leon
Детальніше про авто SEAT Leon
В Україні SEAT Leon цінують передусім за емоційну взаємодію з водієм, прогнозовану поведінку і збалансовану підвіску. Новий Leon зберіг найкраще, але отримав динамічну яскраву зовнішність і сучасний технологічний інтер'єр. Під капотом — бензинові й дизельні мотори потужністю від 150 до 190 к.с. та три варанти трансмісії: механічна, «автомат» і роботизована DSG. Вартість — від 612 225 гривень.
2 пропозицій нових авто SEAT
2 нових авто SEAT →