Результати голосування

Автомобілі для повсякденності

3 з 11 номінацій
Hyundai Elantra
Детальніше про авто Hyundai Elantra
Розроблена для тих, хто наважився бути собою та встановлює власні правила, нова Elantra вражає дизайном, що вирізняється виразними формами, об’ємними текстурами та гострими лініями. Українським прихильникам яскравого стилю та надійної техніки запропоновані бензинові двигуни потужністю 127,5 (з 6-ступеневою механічною КПП або «автоматом») та 159 к.с. (з АКПП). Вартість — від 524 500 гривень.
1 пропозицій нових авто Hyundai
1 нових авто Hyundai →
Hyundai IONIQ Electric
Детальніше про авто Hyundai IONIQ Electric
Витончений та елегантний фастбек IONIQ Electric отримав потужні світлодіодні фари та динамічну решітку радіатора, а його аеродинаміка ретельно оптимізована для максимальної економії енергії. Новий IONIQ Electric має батарею ємністю 38,3 кВт*год та двигун потужністю 136 к.с., які забезпечують дальність поїздки на одному заряді до 311 км із нульовими викидами та неперевершеними враженнями від водіння. Ціна — від 682 900 гривень.
0 пропозицій нових авто Hyundai
0 нових авто Hyundai →
Fiat Tipo
Детальніше про авто Fiat Tipo
Fiat Tipo — це поєднання італійського стилю, класичних пропорцій та комфорту з дрібкою вишуканості. На українському ринку Fiat Tipo пропонується в двох варіантах кузова з двома бензиновими двигунами потужністю 95 або 110 к.с. і двома коробками передач. Об'єм багажного відділення седана дозволяє перевозити до 520 л поклажі. Ціна нових Tipo в Україні — від 372 900 гривень.
3 пропозицій нових авто Fiat
3 нових авто Fiat →
JAC J7
Детальніше про авто JAC J7
Новий JAC J7 є результатом унікальної колаборації двох автомобільних корпорацій — JAC Motors і Volkswagen Group, тому поєднує в собі азійську технологічність і німецькі стандарти якості. JAC J7 - елегантний місткий ліфтбек довжиною майже 4,8 метра з турбомотором потужністю 150 к.с. та двома типами трансмісії — механічною та варіатором CVT, доступними залежно від комплектації. Ціна — від 463 000 гривень.
4 пропозицій нових авто JAC
4 нових авто JAC →
MG 5
Детальніше про авто MG 5
MG 5 — один із найдоступніших седанів на українському ринку, однак він перевищить очікування та задовольнить усі вимоги. MG 5 оснащений мультимедійною системою з 10,1-дюймовим сенсорним екраном, Apple CarPlay та Android Auto, він зустріне та проводить вас завдяки інтелектуальному керуванню світлом фар. Всі MG 5 оснащені 1,5-літровим двигуном і безступеневою трансмісією CVT. Ціна — від 367 140 гривень.
17 пропозицій нових авто MG
17 нових авто MG →