Результати голосування

Автомобілі для ділових людей

4 з 11 номінацій
Mercedes C-Class
Детальніше про авто Mercedes C-Class
Новий C-Class став на шлях повної електрифікації лінійки завдяки м'яким гібридам з 48-вольтовою технологією та підзарядним гібридам. У базову комплектацію нового С-Class вартістю від 1 436 942 гривень входять світлодіодні фари High Performance, паркувальний пакет із камерою заднього виду, центральний дисплей із діагоналлю 11,9 дюйма (30,2 см), розширені функції мультимедійної системи MBUX та багато іншого.
0 пропозицій нових авто Mercedes-Benz
0 нових авто Mercedes-Benz →
Audi e-tron GT
Детальніше про авто Audi e-tron GT
Audi e-tron GT — приклад того, як з яскравих ідей створюється майбутнє. Характерні для Gran Turismo пропорції, як-от низький і широкий кузов та велика колісна база, чітко підкреслюють спортивні риси цієї моделі, які поєднуються з можливістю повсякденної експлуатації. Скульптурний дизайн кузова втілює динамізм, підкріплений характером 476-сильного електродвигуна. Ціна в Україні — 2 321 355 гривень.
7 пропозицій нових авто Audi
7 нових авто Audi →
Volkswagen Arteon
Детальніше про авто Volkswagen Arteon
Флагман модельної лінійки легковиків Volkswagen прибув до України у найвищій комплектації R-Line зі світлодіодними фарами й денними ходовими вогнями, комбінованою оббивкою сидінь мікрофіброю, шкірою Vienna та комплексом надсучасних електронних асистентів водіння. Двигуни TDI та TSI потужністю 200 та 280 к.с. співпрацюють зі 7-ступеневою коробкою передач DSG. Ціна — від 1 306 899 гривень.
30 пропозицій нових авто Volkswagen
30 нових авто Volkswagen →
Jaguar XF
Детальніше про авто Jaguar XF
Jaguar XF — розкішний седан бізнес-класу з виразним дизайном вдосконаленого екстер’єра й інтер’єра та органічно інтегрованими інноваційними технологіями. Оновлений XF має спеціальну лінійку 4-циліндрових бензинових та дизельних силових агрегатів Ingenium, кожен з яких працює з 8-ступеневою автоматичною трансмісією і повним приводом. Вартість седана в Україні — від 1 754 184 гривень.
0 пропозицій нових авто Jaguar
0 нових авто Jaguar →
Porsche Taycan Cross Turismo
Детальніше про авто Porsche Taycan Cross Turismo
Перед вами — перший електричний спортивний універсал із душею Porsche. Флагман лінійки Taycan Turbo S Cross Turismo потужністю 625 к.с. здатен тимчасово збільшити її до 761 к.с., прискорюючи авто до 100 км/год за 2,9 секунди. Максимальна швидкість універсалу - 250 км/год, а доступний запас ходу на одному заряді становить 388–419 км. Ціна Taycan Cross Turismo стартує з 2 892 375 гривень.
11 пропозицій нових авто Porsche
11 нових авто Porsche →
Volkswagen Arteon Shooting Brake
Детальніше про авто Volkswagen Arteon Shooting Brake
На відміну від побратима — флагманського ліфтбека Volkswagen Arteon — новий Shooting Brake має місткіший кузов універсал та дуже примітний силует. Автомобіль вартістю від 1 353 939 гривень. пропонують у найвищій комплектації R-Line із багатим переліком обладнання, адаптивною підвіскою DCC, двома двигунами TDI та TSI потужністю 200 та 280 к.с., 7-ступеневою коробкою передач DSG і повним приводом 4MOTION.
13 пропозицій нових авто Volkswagen
13 нових авто Volkswagen →