Результати голосування

Cубкомпактні SUV

6 з 11 номінацій
Audi Q2
Детальніше про авто Audi Q2
Мініатюрний міський кросовер вражає потужним дизайном, широким асортиментом мультимедійних систем і динамічними характеристиками підвіски. Система прогресивного водіння і доступний як опція адаптивний асистент водіння забезпечують комфорт і задоволення від їзди, — і не тільки в місті. На українському ринку доступний бензиновий мотор потужністю 150 к.с. Початкова ціна — від 1 442 047 гривень.
0 пропозицій нових авто Audi
0 нових авто Audi →
Volkswagen T-Cross
Детальніше про авто Volkswagen T-Cross
Потрібен автомобіль для завантаження дошками для сноуборду, виїзду на пікнік чи просто для поїздки за домашніми закупівлями до найближчого магазину? Сповнений талантів новий T-Cross — це симбіоз функціональності та варіативності із типовим SUV-дизайном та ретельно збалансованою комплектацією, які поєднані з компактними розмірами. Будьте готові для будь-яких пригод! Вартість авто — від 613 442 гривень.
1 пропозицій нових авто Volkswagen
1 нових авто Volkswagen →
Renault Captur
Детальніше про авто Renault Captur
Новий Renault Captur вражає своїм модним та яскравим дизайном, потужним силуетом, стильним інтер'єром та двоколірним кузовом. Характер турбомотора потужністю 130 та 155 к.с. підкреслюють фірмові С-подібні світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні фари головного світла та задні ліхтарі. Доповнюють образ справжнього кросовера 17-дюймові легкосплавні диски. Ціна в Україні — від 575 000 гривень.
45 пропозицій нових авто Renault
45 нових авто Renault →
Citroen C3 Aircross
Детальніше про авто Citroen C3 Aircross
Зовнішність нового Citroen C3 Aircross стала ще виразнішою і м’язистою, а зухвалий образ довершений вигнутими лініями решітки радіатора. Новинка успадковує всі переваги свого попередника: м'які форми кузова натякають на легку і комфортну їзду, високий дах і великі вікна дадуть відчуття простору в салоні, а зсувні та складані сидіння заднього ряду відкривають нові межі трансформації. Ціна — від 555 000 гривень.
0 пропозицій нових авто Citroen
0 нових авто Citroen →
Chery Tiggo 4
Детальніше про авто Chery Tiggo 4
Chery Tiggo 4 — компактний і першокласно оснащений кросовер з широким переліком опцій на кшталт сучасних систем безпеки та комфорту чи мультимедійної системи з 9-дюймовим сенсорним екраном. Автомобіль обладнано практичним і простим в обслуговуванні 1,5-літровим двигуном потужністю 113 к.с. від Borg Wagner та 5-ступеневою МКПП, замість якої можна обрати варіатор CVT. Вартість в Україні — від 368 599 гривень.
3 пропозицій нових авто Chery
3 нових авто Chery →
Hyundai Kona Electric
Детальніше про авто Hyundai Kona Electric
На ринку ще й досі не так багато компактних електричних кросоверів для людей, які живуть наступним днем. І саме для них створено новий Kona Electric із яскравим примітним дизайном та практичністю міського кросовера. В Україні авто пропонують з двома варіантами потужності електродвигуна та ємності батареї на вибір: 136 к.с. і 39,2 кВт·год. або 204 к.с і 64 кВт·год. Початкова ціна — 1 024 600 гривень.
3 пропозицій нових авто Hyundai
3 нових авто Hyundai →
Hyundai Kona new
Детальніше про авто Hyundai Kona new
Нова Kona пробуджує яскраві емоції: сучасний і виразний дизайн моделі спонукає познайомитися із можливостями цього автомобіля ближче. Нещодавно кросовер зазнав значних оновлень, щоб догодити клієнтам, які ведуть активний спосіб життя. В Україні запропоновані два турбодвигуни потужністю 120 (з 6-ступеневою автоматичною КПП) та 198 к.с. (з 7-ступеневим «роботом»). Ціна на старті — від 639 900 гривень.
11 пропозицій нових авто Hyundai
11 нових авто Hyundai →
Hyundai Venue
Детальніше про авто Hyundai Venue
Оригінальні особливості роблять новий Venue неймовірно розумним автомобілем, який цілком відповідає динамічному ритму міського життя. Hyundai Venue — мініатюрний міський кросовер із яскравою індивідуальністю та стилем, який в Україні пропонують із бензиновим двигуном потужністю 123 к.с.та шестиступеневими автоматичною або механічною КПП. Початкова ціна Venue — від 502 250 гривень.
38 пропозицій нових авто Hyundai
38 нових авто Hyundai →
JAC JS2
Детальніше про авто JAC JS2
Автомобіль JAC JS2 — це оновлена та досконаліша версія популярного в Україні JAC S2, сучасного компактного кросовера з 1,5-літровим двигуном та механічною або беступеневою автоматичною трансмісіями для людей з активним стилем життя. Яскравий дизайн екстер’єру JAC JS2 розроблений італійським Дизайн Центром JAC в Турині, а німецькі стандарти якості втілені експертами Volkswagen. Ціна — від 349 800 гривень.
20 пропозицій нових авто JAC
20 нових авто JAC →
JAC S3
Детальніше про авто JAC S3
JAC S3 — нова рестайлінгова версія випущеного у 2019 році кросовера. Внаслідок оновлення автомобіля повністю змінилася передня частина (бампер, фари, решітка радіатора), ззаду з'явилися нові фари і хромований молдінг між ними. Залежно від комплектації автомобіль з 1,6-літровим бензиновим двигуном може бути обладнаний механічною коробкою передач або варіатором CVT. Ціна — від 416 875 гривень.
0 пропозицій нових авто JAC
0 нових авто JAC →
MG ZS EV
Детальніше про авто MG ZS EV
Ваша безпека є пріоритетом для електричного кросовера MG EZS, який отримав 5 зірок за рейтингом EuroNCAP та оснащений комплектом систем безпеки водія MG Pilot. Серце нового MG EZS — електродвигун, що забезпечує 143 кінських сили потужності та 350 Нм крутного моменту. Підзарядити батарею до 80% ємності можна за 40 хвилин, а максимальний пробіг між зарядками — 263 кілометри. Ціна на автомобіль починається з 920 073 гривень.
25 пропозицій нових авто MG
25 нових авто MG →
MG ZS
Детальніше про авто MG ZS
Сучасний дизайн та комфорт - ключові характеристики MG ZS, який розроблений та побудований з урахуванням вподобань європейських водіїв. Цей міський кросовер вартістю від 450 534 грн. пропонує більше обладнання, ніж очікуєш, має економічний двигун потужністю 114 к.с. безступеневу трансмісію CVT, шість подушок безпеки, характерні елементи дизайну, - і отримав 5 зірок у рейтингу EuroNCAP.
41 пропозицій нових авто MG
41 нових авто MG →
Nissan Juke
Детальніше про авто Nissan Juke
Кожна деталь кузова Nissan Juke створена для того, щоб нею захоплювалися. Натхненний динамічною сміливістю першого покоління Juke, а також багатою спадщиною Nissan у сфері виробництва спортивних автомобілів, стиль купекросовера змусить усіх захоплено повертати голови Вам услід. Цей ефект посилюється завдяки 19-дюймовим легкосплавним дискам і жвавому характеру турбодвигуна. Вартість в Україні — від 515 210 гривень.
47 пропозицій нових авто Nissan
47 нових авто Nissan →
Opel Crossland
Детальніше про авто Opel Crossland
Оновлений Opel Crossland зберіг всі колишні переваги добре відомої моделі Opel Crossland X і готовий додати нові — новий дизайн, нові технології, нові версії для покупців. Нова передня частина Vizor включає в себе широку чорну глянсову вставку з логотіпом-«блискавкою», а хромовані молдинги і 17-дюймові колісні диски допомагають автомобілю виглядати більшим і вражаючим. Ціна — від 465 000 гривень.
25 пропозицій нових авто Opel
25 нових авто Opel →
Opel Mokka
Детальніше про авто Opel Mokka
Новий Opel Mokka — нове «обличчя бренду»: передня частина Opel Vizor задає стиль для всіх майбутніх автомобілів Opel. Компактний зовні кросовер має велику колісну базу — це гарантія відмінного простору в сучасному і якісному салоні. Масивні 16-дюймові колісні диски підкреслюють динамічний характер, а пластикові захисні накладки демонструють готовність до подорожей поза асфальтом. Ціна — від 572 418 гривень.
27 пропозицій нових авто Opel
27 нових авто Opel →