Результати голосування

Компактні SUV

7 з 11 номінацій
Volkswagen Tiguan
Детальніше про авто Volkswagen Tiguan
Новий Volkswagen Tiguan доступний в Україні з двома двигунами TSI та TDI потужністю 220 та 150 к.с. відповідно й 7-ступеневою коробкою передач DSG за ціною від 1 066 856 гривень. Серед переваг нового кросовера — система безключового запуску двигуна, електропривод кришки багажного відділення, адаптивний круїз-контроль, автоматичне паркування, цифрова панель приладів та матричні LED-фари.
159 пропозицій нових авто Volkswagen
159 нових авто Volkswagen →
Hyundai Tucson
Детальніше про авто Hyundai Tucson
Новий Tucson, як нескладно переконатися, — це не просто удосконалений попередник, а повномасштабна революція в дизайні, технологіях, та комфорті. Українському споживачеві запропоновані автомобілі з бензиновим двигуном на 156 к.с., турбодизелем на 136 к.с. та гібридна модель з турбованим бензиновим агрегатом і електромотором загальною потужністю 230 к.с. Початкова вартість — 690 700 гривень.
89 пропозицій нових авто Hyundai
89 нових авто Hyundai →
Audi Q5
Детальніше про авто Audi Q5
Більше ніж просто кросовер: Audi Q5 поєднує спортивність із повсякденною практичністю. Його новий дизайн зачаровує з першого погляду, а динаміка завдяки повному приводу quattro викликає захоплення при кожній поїздці. В Україні новий Q5 пропонують з дизельними та бензиновими турбомоторами потужністю від 204 до 286 к.с. та початковою вартістю від 1 528 870 гривень.
5 пропозицій нових авто Audi
5 нових авто Audi →
Audi Q5 Sportback
Детальніше про авто Audi Q5 Sportback
Нове визначення сучасного кросовера: Audi Q5 Sportback поєднує потужність позашляховика з високим рівнем придатності до повсякденної експлуатації. Купеподібна лінія його даху підкреслює нові спортивні лінії дизайну, а постійний повний привод quattro забезпечує незабутні враження. Як і модель Audi Q5, новий Sportback пропонує вам три двигуни потужністю від 204 до 286 к.с. Вартість — від 1 892 779 гривень.
6 пропозицій нових авто Audi
6 нових авто Audi →
Chery Tiggo 7 Pro
Детальніше про авто Chery Tiggo 7 Pro
Новий Tiggo 7 Pro — це найпрогресивніший кросовер Chery, що пропонує споживачам сучасні технології за оптимальною ціною. Мускулястий силует із плавно похилим до задньої стійки дахом та спойлером здається агресивним та швидким. А ще він оснащений світлодіодами у фарах головного світла та задніх ліхтарях і бензиновим турбо потужністю 147 к.с. у парі з варіатором CVT25. Ціна в Україні — від 538 656 гривень.
61 пропозицій нових авто Chery
61 нових авто Chery →
DS 7 Crossback E-Tense 4х4
Детальніше про авто DS 7 Crossback E-Tense 4х4
Кросовер DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 — перший Plug-in гібрид бренду, готовий запропонувати не тільки оригінальний дизайн і розкішний салон, але й найсучасніший гібридний силовий агрегат потужністю 300 к.с., повний привод і мінімальні витрати. До того ж новий DS 7 Crossback вартістю від 1 859 900 гривень забезпечує зразковий комфорт для водія і пасажирів під час поїздки дорогами чи покриттям будь-якої якості.
0 пропозицій нових авто DS
0 нових авто DS →
Haval Jolion
Детальніше про авто Haval Jolion
Яскравий і авангардний Haval Jolion має модний зовнішній вигляд і технологічний кокпіт, який створює гарний настрій і всебічно асистує водієві під час керування, застосовуючи функції автономного водіння рівня L2, систему екстреного гальмування, автоматичне паркування тощо. В Україні Jolion оснащується бензиновим двигуном на 143 к.с. і механічною або роботизованою КПП на вибір. Ціна — від 496 924 гривень.
4 пропозицій нових авто Haval
4 нових авто Haval →
JAC S4
Детальніше про авто JAC S4
JAC S4 — компактний кросовер зі спортивним дизайном екстер'єру та унікальними матричними внутрішніми гратами радіатора. Дизайн бічних ліній нагадує м'язистий силует плечей, а багаторівневі ребра кузова і штамповані молдінги в формі стріли додають елегантності силуету автомобіля ціною від 475 500 гривень. 1,5-літровий турбомотор в залежності від комплектації пропонують з механічною КПП або варіатором CVT.
0 пропозицій нових авто JAC
0 нових авто JAC →
Jaguar E-Pace
Детальніше про авто Jaguar E-Pace
Яскравий компактний SUV зі спортивним дизайном, вражаючою динамікою і гібридною установкою, що забезпечує запас ходу на електриці до 55 км. Нові світлодіодні фари із денними ходовими вогнями у формі подвійної «J» на замовлення доступні з піксельною технологією для кращої видимості, а в інтер’єрі вбудовано 11,4-дюймовий сенсорний дисплей з вигнутого скла. Ціна Jaguar E-Pace в Україні — від 1 535 497 гривень.
2 пропозицій нових авто Jaguar
2 нових авто Jaguar →
Mercedes-Benz EQA
Детальніше про авто Mercedes-Benz EQA
Новий компактний електричний кросовер від Mercedes-Benz забезпечує чудовий баланс динамічних характеристик, ціни й економності експлуатації. Стандартна комплектація EQA включає адаптивні світлодіодні фари, двері багажного відділення з електроприводом, інфосистему зі штучним інтелектом MBUX. У базовому виконанні за 1 271 050 гривень 190-сильний EQA 250 прискорюється до 100 км/год за 8,9 с.
17 пропозицій нових авто Mercedes-Benz
17 нових авто Mercedes-Benz →
MG HS
Детальніше про авто MG HS
Динамічний MG HS — розумний і практичний вибір для тих, хто любить кросовери. Автомобіль оснащений системою MG Pilot — автопілотом рівня L2+ з адаптивним круїз-контролем, функцією автоматичного екстреного гальмування, системою утримання авто у смузі руху та допомоги на спуску. Кросовери ціною від 604 812 гривень оснащені потужними турбомоторами та преселективними АКПП, а версія Lux має повний привід.
58 пропозицій нових авто MG
58 нових авто MG →
Mitsubishi Eclipse Cross
Детальніше про авто Mitsubishi Eclipse Cross
Новий Mitsubishi Eclipse виходить за рамки повсякденності, поєднавши спортивну зовнішність автомобіля-купе і відчуття потужності та надійності класичного кросовера. Він отримав нову зовнішність з гострими гранями, різкими лініями та елегантним стилем, яку легко запам'ятати. Mitsubishi Eclipse обладнаний 2,0-літровим атмосферним двигуном або турбомотором на 1,5 літра і коштує від 645 000 гривень.
39 пропозицій нових авто Mitsubishi
39 нових авто Mitsubishi →
Nissan Qashqai
Детальніше про авто Nissan Qashqai
Перший Nissan Qashqai був презентований в 2007 році і здобув понад 5 мільйонів покупців по всьому світу. Абсолютно новий Qashqai пропонує поціновувачам унікальний дизайн, інноваційні технології, нові ефективні двигуни й трансмісії, преміальні матеріали оздоблення салону та багату комплектацію з безліччю функцій, які перетворюють поїздки на приємні та безпечні подорожі. Вартість в Україні — від 527 000 гривень.
77 пропозицій нових авто Nissan
77 нових авто Nissan →
Peugeot 3008 Hybrid4
Детальніше про авто Peugeot 3008 Hybrid4
Новий Plug-in гібрид Peugeot 3008 PHEV — це потужність 300 к.с., повний привод і можливість подолати певну дистанцію тільки на електротязі! Оновлений у 2020-му кросовер Peugeot 3008 другого покоління окрім салону i-Cockpit з цифровою панеллю приладів отримав передню частину зі світлодіодними «іклами» і новою решіткою радіатора, змінені ліхтарі, розширену комплектацію. Вартість в Україні — 747 400 гривень.
44 пропозицій нових авто Peugeot
44 нових авто Peugeot →
Subaru XV e-BOXER
Детальніше про авто Subaru XV e-BOXER
Невеличкий і яскравий, як міський хетчбек, однак зухвалий і здатний на ризиковані витівки за межами доріг, Subaru XV втілює більшість рис, притаманних сучасному автомобілю для розв’язання будь-яких життєвих ситуацій. А з електрифікованою силовою установкою SUBARU e-BOXER він забезпечить і захопливий рух автомагістралями, і впевнену керованість на грузьких та вибоїстих манівцях.
0 пропозицій нових авто Subaru
0 нових авто Subaru →
Volvo XC40 Recharge
Детальніше про авто Volvo XC40 Recharge
Volvo XC40 Recharge — перший повністю електричний кросовер бренду. На одному заряді повноприводний XC40 Recharge долає понад 400 км відстані за циклом WLTP, генеруючи потужність у 480 к. с. Акумулятор електромобіля може заряджатися до 80 % приблизно за 40 хвилин, а нова інформаційно-розважальна система на базі Android пропонує усі сервіси Google.
15 пропозицій нових авто Volvo
15 нових авто Volvo →