Результати голосування

Середньорозмірні SUV

8 з 11 номінацій
Toyota RAV 4 Plug-In
Детальніше про авто Toyota RAV 4 Plug-In
Новий RAV4 Plug-in Hybrid — флагман лінійки гібридів бренду, який забезпечує поєднання потужності та споживання пального на рівні 1,2 літра на 100 км. Максимальна потужність установки разом із 2,5-літровим гібридним двигуном Dynamic Force становить 306 к.с. З нею автомобіль ціною від 1 526 930 гривень розганяється від 0 до 100 км/год за 6 секунд, а у режимі електромобіля RAV4 Plug-in досягає тієї ж позначки за 10 с.
92 пропозицій нових авто Toyota
92 нових авто Toyota →
Skoda Kodiaq
Детальніше про авто Skoda Kodiaq
Майже через п’ять років після успішного дебюту флагманського кросовера Skoda представила оновлену версію Skoda Kodiaq. Добре знайомий нам «ведмідь» отримав більш вертикальну решітку радіатора і хижо примружені фари, які у поєднанні зі світлодіодними ліхтарями створюють впізнаваний світловий силует. В Україні Kodiaq пропонують з двигунами потужністю від 150 до 200 к.с. та 7-ступеневою DSG. Ціна — від 1 026 582 гривень.
118 пропозицій нових авто Skoda
118 нових авто Skoda →
Hyundai Santa Fe
Детальніше про авто Hyundai Santa Fe
Повністю оновлений популярний SUV відтепер пропонує більше простору, комфорту та зручності. Новий Santa Fe відрізняється ще більш виразним та елегантним дизайном, набором новітніх технологій та передових функцій безпеки. Для кросовера з початковою ціною 1 022 826 гривень доступні два двигуни: бензиновий на 180 к.с. з 6-ступеневим «автоматом» та дизельний на 202 к.с. з 8-ступеневим «роботом».
15 пропозицій нових авто Hyundai
15 нових авто Hyundai →
Audi e-tron S
Детальніше про авто Audi e-tron S
Електричний і швидкий: поїздка на повністю електричному Audi e-tron S у новому дизайні зачаровує динамікою, яку може запропонувати лише потужний електропривод. Завдяки блискавичній реакції на натискання педалі акселератора 503-сильний Audi e-tron S безшумно прискорюється з місця до 100 км/год за 4,5 секунди, маючи запас ходу 364 км на одному заряді акумулятора. Ціна — від 2 360 257 гривень.
0 пропозицій нових авто Audi
0 нових авто Audi →
Audi e-tron S Sportback
Детальніше про авто Audi e-tron S Sportback
Спортивний та елегантний Audi e-tron S Sportback з повністю електричним приводом вражає трьома потужними електродвигунами, спортивним дизайном та запасом ходу до 370 км на одному заряді. Завдяки потужності до 370 кВт (503 к.с.) крос-купе прискорюється до 100 км/год лише за 4,5 секунди, дозволяючи повною мірою насолоджуватися поїздкою. Вартість в Україні — 2 422 865 грн.
0 пропозицій нових авто Audi
0 нових авто Audi →
BMW iX3
Детальніше про авто BMW iX3
Перший кросовер BMW з повністю електричною системою приводу пропонують в Україні за стартовою ціною у 1 615 500 гривень. Електродвигун BMW eDrive п'ятого покоління забезпечує потужність 286 к.с. і розганяє кросовер до 100 км/год за 6,8 секунди при «максималці» 180 км/год. Високовольтна батарея містить 80 кВт·год енергії та забезпечує запас ходу до 460 кілометрів.
1 пропозицій нових авто BMW
1 нових авто BMW →
Hyundai IONIQ 5
Детальніше про авто Hyundai IONIQ 5
Новий IONIQ 5 став даниною поваги до дизайнерської спадщини Hyundai, переосмисленої для майбутнього, і змушує змінити погляд на електромобілі. IONIQ 5 з початковою ціною 1 348 600 гривень має просторий салон, істотний запас ходу до 481 км та вибухову динаміку (0-100 км/год за 5,2 с), адже доступний з двома варіантами потужності моторів та ємності батареї: 233 к.с. і 58 кВт·год., та 305 к.с. і 72,6 кВт·год.
6 пропозицій нових авто Hyundai
6 нових авто Hyundai →
Jaguar F-Pace
Детальніше про авто Jaguar F-Pace
Новий F-Pace – розкішний та практичний кросовер, що поєднує в собі виразний дизайн, неперевершену продуктивність і турботу інтелектуальних асистентів. Разом із переконливим зовнішнім виглядом, повністю оновленим салоном, новітньою інформаційно-розважальною системою Pivi Pro і рядними 4- та 6-циліндровими двигунами Jaguar F-Pace вартістю від 2 059 218 гривень став іще більше орієнтованим на водія.
8 пропозицій нових авто Jaguar
8 нових авто Jaguar →
Jetour X70
Детальніше про авто Jetour X70
Jetour — це суббренд вже відомої на ринку України компанії Chery Automobile, а Jetour X70 - семимісний автомобіль у стилі All Inclusive, побудований на перевіреній платформі Chery Tiggo 8, що комплектується надійним 1,5 літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 147 к.с. та комплектується на вибір 5-ступеневою «механікою» або 8-ступеневою автоматичною трансмісією. Вартість в Україні — від 485 846 гривень.
25 пропозицій нових авто Jetour
25 нових авто Jetour →
Land Rover Defender 90
Детальніше про авто Land Rover Defender 90
Новий Defender — найвитриваліший та найнадійніший автомобіль із створених інженерами Land Rover. Унікальна конструкція кузова має втричі більшу міць на кручення ніж рамна. Широкі опори та посилені сайлент-блоки дозволяють шасі витримувати виснажливі навантаження, а впізнаваний силует і здатність долати перешкоди свідчать: «Дефендер» здатний на великі справи. Ціна в Украіні — від 1 929 790 гривень.
16 пропозицій нових авто Land Rover
16 нових авто Land Rover →
Mercedes-Benz EQC
Детальніше про авто Mercedes-Benz EQC
Електричний кросовер EQC — це справжній Mercedes-Benz. Зразкова динаміка EQC 400 4MATIC забезпечена двома електродвигунами загальною потужністю 408 к.с., а бортовий зарядний пристрій потужністю 11 кВт має рідинне охолодження. Також електричний EQC отримав передову мультимедійну систему MBUX, яка має і типові для електроавто функції індикації запасу ходу, рівня заряду тощо. Вартість авто — від 2 189 961 гривень.
18 пропозицій нових авто Mercedes-Benz
18 нових авто Mercedes-Benz →
Peugeot 5008
Детальніше про авто Peugeot 5008
Новий кросовер Peugeot 5008 пропонує просторий і зручний 7-місний салон, потужні двигуни для динамічної їзди, а також збільшений кліренс і захисні накладки для впевненого подолання манівців. Широка решітка радіатора заходить під оптику, а нові фари стали вужчими і знайшли продовження у вертикальних світлодіодних вогнях, що заходять на передній бампер, ніби «ікла» небезпечного хижака. Ціна — від 1 029 900 гривень.
0 пропозицій нових авто Peugeot
0 нових авто Peugeot →
Porsche Macan
Детальніше про авто Porsche Macan
Попри чутки про те, що наступний Macan буде виключно електричним, оновлений кросовер отримав ще досконалішу лінійку бензинових агрегатів потужністю від 265 до 440 к.с. у версії Porsche Macan GTS. Зміни дизайну доволі символічні, оскільки головне тут — оновлені налаштування шасі та рафінована керованість. Замовлені клієнтами автомобілі прибудуть до України восени за ціною від 2 002 278 гривень.
45 пропозицій нових авто Porsche
45 нових авто Porsche →
Subaru Forester e-BOXER
Детальніше про авто Subaru Forester e-BOXER
Уявіть собі ідеальну подорож, і ви побачите новий Forester – автомобіль з новим рівнем комфорту, безпеки та універсальності, щоб Ви могли без обмежень прокладати незвідані маршрути, та відмінною шумоізоляцією, в якій розчиняються дорожні шуми та вібрації. І, звісно, з новим агрегатом e-BOXER, який розподіляє потужність опозитного двигуна та електричного мотора відповідно до навколишніх умов.
12 пропозицій нових авто Subaru
12 нових авто Subaru →
Subaru Outback
Детальніше про авто Subaru Outback
Перед вами, можливо, нащадок першого у світі кросовера, який отримав систему повного приводу чверть століття тому. Втім, новий Outback побудований на глобальній платформі Subaru (SGP) для покращення безпеки, ходових якостей і комфорту їзди, має систему EyeSight з 11 функціями безпеки і технологією розпізнавання водія, та великий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи. Ціна — від 1 250 000 гривень.
13 пропозицій нових авто Subaru
13 нових авто Subaru →
Volvo XC60
Детальніше про авто Volvo XC60
Новий Volvo ХС60 разом із новою інформаційно-розважальною систему на базі Android отримав доступ до додатків Google і кращу в класі навігацію Google Maps. Відтепер ХС60 оснащений системою активної безпеки ADAS, яка розпізнає інших учасників дорожнього руху і може застосовувати автоматичне гальмування, уникаючи зіткнень. Початкова вартість в Україні — 1 596 191 гривень.
19 пропозицій нових авто Volvo
19 нових авто Volvo →
Haval H6
Детальніше про авто Haval H6
Новий Н6 третього покоління відкриває еру інтелектуальних позашляховиків завдяки функціям автономного водіння рівня L2, потужному двигуну (204 к.с., 320 Нм) та повному приводу. Модель оснащується системами попередження фронтального і заднього зіткнення, екстреним гальмуванням, розпізнаванням дорожніх знаків, автоматичним паркуванням тощо. Початкова ціна в Україні — 587 621 гривень.
18 пропозицій нових авто Haval
18 нових авто Haval →