debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У пошуках «Бандеромобіля»: всюдихід  для ТРО без компромісів! ВІДЕО Назад

У пошуках «Бандеромобіля»: всюдихід для ТРО без компромісів! ВІДЕО

Разом з українським автожурналістом Сергієм Волощенком AUTO.RIA розповідаємо про неймовірний Sherp Max, котрий може гасати будь-яким бездоріжжям і навіть долати водойми до 65 годин на одній заправці.

Наша оповідь про пошуки ідеального «Бандеромобіля» одноіменним проєктом українського автожурналіста й відеоблогера Сергія Волощенка, який збирає кошти на відновлення високомобільної техніки для українських воїнів, триває. Ми в AUTO.RIA зробили власний внесок у цю справу, а тепер пропонуємо вам подивитися вже четверте відео з нашого спільного циклу.

Долучаймось до пошуків «Бандеромобіля»! ВІДЕО

У попередніх випусках блогу Сергій розповідав про дві підбитих ворожих бронемашини КамАЗ 53949 «Тайфун» К 4x4, з яких українські механіки роблять боєздатну «одиницю», броньований Land Rover Defender 110 «Snatch», пригнаний до України волонтерами, і перероблений з ралійного Mitsubishi Pajero медичний автомобіль.

У пошуках «Бандеромобіля»: найшвидша «медичка» для фронту. ВІДЕО

Здавалося б, перевершити креативність українських механіків, які готують до служби в ЗСУ настільки нетипові транспортні засоби, неможливо. Але цього разу до рук Сергія потрапив Sherp Max — неймовірний позашляховик, виготовлений в Україні. Військових модифікацій всюдихода не будували: по-перше, щоб зберегти прохідність легкого шасі. По друге — не встигали через довжелезну чергу зі світових зірок спорту, шоубізу й т.ін. Однак наш герой добре почувається між одеськими лиманами, бо служить в місцевих силах ТРО.

Цього разу Сергій Волощенко та його блог допомагають збирати гроші для потреб одеських оборонців. І продовжує підтримувати механіків, щоб вони якнайкраще готували неймовірні машини для плідної та безвідмовної служби в лавах Збройних сил України. AUTO.RIA вже робить власний внесок, — долучайтесь і ви: реквізити для збору коштів вказані тут — в описі на сторінці під відео. Допоможемо разом зібрати кошти для ентузіастів, які відновлюють техніку для ЗСУ!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми