debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У пошуках «Бандеромобіля»: з чого зроблені спалені російські «Тайфуни»? ВІДЕО Назад

У пошуках «Бандеромобіля»: з чого зроблені спалені російські «Тайфуни»? ВІДЕО

Разом з українським автожурналістом та відеоблогером Сергієм Волощенком AUTO.RIA розповідаємо про непростий процес відновлення трофейного «броньовика» КАМАЗ 53949 Тайфун К 4х4.

Наша оповідь про пошуки ідеального «Бандеромобіля» одноіменним проєктом українського автожурналіста й відеоблогера Сергія Волощенка, який збирає кошти на відновлення високомобільної техніки для українських воїнів, триває. Ми в AUTO.RIA зробили власний внесок у цю справу, а тепер пропонуємо вам подивитися нове відео з нашого спільного циклу.

У пошуках «Бандеромобіля»: КрАЗ-«людожер», який нищить ворога. ВІДЕО

На одному з перших етапів пошуку «Бандеромобіля» Сергій розповів про дві підбитих ворожих бронемашини КамАЗ 53949 «Тайфун» К 4x4, з яких українські механіки роблять боєздатну «одиницю». Цього ж разу ми побачимо з яких імпортних вузлів були побудовані російські «броньовики», якої шкоди завдали їм ЗСУ, дізнаємось яким чином відбувається відновлення та які агрегати для нього будуть потрібні.

Нагадаємо, що на меті проєкту не просто хайп на роботі інженерів: Сергій Волощенко та його пошуки «Бандеромобілів» допомагають збирати гроші для механіків, щоб вони якнайкраще готувати неймовірні машини для плідної та безвідмовної служби в лавах Збройних сил України. AUTO.RIA вже робить власний внесок, — долучайтесь і ви: реквізити для збору коштів вказані тут — в описі на сторінці відео. Допоможемо разом ентузіастам, які відновлюють техніку для ЗСУ!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми