debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У Porsche розкрили дату прем'єри нового Cayenne. Що зміниться? Назад

У Porsche розкрили дату прем'єри нового Cayenne. Що зміниться?

Рестайлінговий кросовер мають намір представити вже наступного місяця. А коли він дістанеться України?

Актуальну генерацію Cayenne випускають ще з 2017 року і до цього моменту модель так і не дочекалась планового рестайлінгу. Мережею вже навіть почали ширитись чутки, що німецький SUV не оновлюватимуть, а одразу випустять наступну генерацію. Однак нещодавно в Porsche усе спростували, анонсувавши презентацію рестайлінгового Cayenne.

Тест-драйв Porsche Cayenne S: На вес золота

Станом на сьогодні кросовер знаходиться на фінальному етапі тестування, яке проводять в різноманітних екстремальних умовах. При цьому в компанії навіть не натякали на суть змін в оновленому кросовері: директор з тестування та розробки Ральф Бош лише запевнив, що автомобіль буде модернізований повністю. Саме тому рестайлінгову версію піддають масштабним випробуванням, типовим скоріше для підготовки до запуску нової моделі.

Порше Кайєн

Вже до 2030 року в Porsche планують майже повністю відмовитись від ДВЗ та будувати переважно електромобілі. Однак лінійку двигунів актуальної генерації Cayenne все ж не "списують", а лише вдосконалюють. Навряд чи модернізація ДВЗ буде дуже масштабною, однак топовий Turbo S E-Hybrid має отримати "флагманські" 700 кінських сил.

Все предложения новых Porsche Cayenne
Предложение о продаже
Все предложения новых Porsche Cayenne
от 3 612 849 грн до 6 059 900 грн

Втім, головним мотивом цього оновлення буде глибока модернізація не лише силових агрегатів, а й решти систем автомобіля. На кросовері з'явиться нова матрична оптика, сучасні електронні помічники та більше хмарних сервісів. Що ж до дизайну, то він має стати ближчим до рис електричного Taycan. Перші офіційні подробиці щодо новинки ми дізнаємось вже найближчими тижнями, адже презентацію оновленого Cayenne німці планують провести у березні. А вже наприкінці літа новинка має з'явитися серед пропозицій українських дилерів.

Отзывы о Porsche Cayenne

178 место
Отлично
115 отзывов
4.4
178 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.5
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

расход топлива, стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Porsche Cayenne

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми