debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Volkswagen Transporter виготовлятимуть на заводі Ford Назад

Новий Volkswagen Transporter виготовлятимуть на заводі Ford

У компанії мають намір оптимізувати витрати на виготовлення комерційної моделі, а для цього доведеться перенести її виробництво з німецького заводу до Туреччини.

Європейський підрозділ Ford і німецька група Volkswagen давно заявили, що з метою оптимізації витрат розроблятимуть нові комерційні моделі спільно, тож їх авто ділитимуть не лише архітектуру, а й двигуни. Такий високий рівень співпраці вже продемонстрували нові Amarok та Ranger. Тим часом спорідненість наступних Transporter і Transit Custom не така очевидна, але ці моделі також розробляли загальними зусиллями, а незабаром їх ще й випускатиме один завод.

Не стане «Мультивеном»? Новий VW Transporter зберігатиме спадок T6.1. ВІДЕО

Щоб ще трохи зменшити цінник Transporter T7, у Volkswagen ухвалили рішення перенести його виробництво з німецького Ганновера на завод Ford у Коджаелі, що на північному сході Туреччини. Для того, щоб налагодити виробництво, на цьому підприємстві довелось подвоїти потужність продуктових ліній, витративши на вдосконалення близько 1,4 мільярда євро.

Новий Transporter T7 зараз лише готується до премєри.


Причому, обидві компанії планують виготовляти там не лише фургони з ДВЗ, але й гібридні та повністю електричні модифікації. У Volkswagen вже навіть встигли анонсувати такі версії для європейського ринку й обіцяють представити їх на виставці комерційних авто в Ганновері у вересні цього року.

Нові «пасажири» Volkswagen Transporter: що є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

Окрім фургонів Transporter і Transit Custom, а також пікапів Amarok та Ranger обидві компанії ще мають декілька спільних проєктів. Наприклад, Volkswagen будує для Ford маленький Transit Connect на своєму заводі у Познані (Польща). Окрім того, у німецькому Кельні налагоджене виробництво нового електричного кросовера Ford Explorer, в основі якого лежить «фольксвагенівська» модульна платформа MEB.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми