debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
За кермо! Відтепер знову можна «здавати на права» категорії «В» Назад

За кермо! Відтепер знову можна «здавати на права» категорії «В»

Сервісні центри МВС відновили приймання практичних іспитів на категорію «В», яке було призупинене ще у лютому.

Що робити тим, хто зачекався на відновлення приймання практичних іспитів для кандидатів у водії легковиків у сервісних центрах? Насамперед звернутися до того СЦ МВС, де ви складали іспит на знання Правил дорожнього руху, або зателефонувати до нього (контакти є на сторінці ГСЦ), та записатися на найближчі вільні дату та час. Але спершу дочитайте це повідомлення до кінця.

Дістали черги на АЗС? Які електромобілі можна купити зараз, щоб не залежати від пального

Іспити з практики водіння відбуватимуться на погоджених з військовими державними адміністраціями маршрутах, а загалом практику прийматимуть у спрощеному форматі – в один етап, на дорогах загального користування. Це стосується кандидатів у водії категорій B, BE, C, C1, CE, C1E, D, D1, DE, D1E. На майданчику демонструватимуть своє вміння володіти транспортним засобом лише кандидати на категорії А1, А та В1.

Купуємо безпечно. Які перевірки автотранспорту доступні зараз на AUTO.RIA

А коли є такі хороші новини, то чом би й не придивитися до автомобіля – у нас, на AUTO.RIA є чимало готових актуальних підбірок з різноманітними варіантами. Наприклад, почати можна з чогось бюджетного, скажімо легковиків ціною близько $5000, або ж розглянути трішки дорожчі автівки, які в середньому коштують $7500. Також у нас є свіжі підбірки «американців» та універсальних легкових мініфургонів. Повний перелік готових підбірок доступний за ось цим посиланням.

Все буде Україна! Перемога близько!

Джерело – ГСЦ МВС

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми