debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Картинг­-турнір AUTO.RIA: від лідера для лідерів Назад

Картинг­-турнір AUTO.RIA: від лідера для лідерів

7­-8 жовтня кращий картинг­-центр України «Термінал» зустрів учасників турніру AUTO.RIA.

Легендарний Екзюпері говорив, що найбільша розкіш — це розкіш людського спілкування. Особливо актуально це питання постає в наш час, коли за роботою та швидким плином життя ми не завжди можемо зупинитися та дозволити собі розслабитися. Кожного року AUTO.RIA, в знак подяки за плідну співпрацю, організовує картинг­-турнір для провідних автосалонів та рекламних агентств Києва. Це можливість відволіктися, розважитися та поспілкуватися з однодумцями в неформальній обстановці.

картинг

7­-8 жовтня кращий картинг­-центр України «Термінал» зустрів учасників турніру AUTO.RIA. Захід став вже традиційним та довгоочікуваним, і в черговий раз викликав шквал емоцій в учасників. Дійсно, кого не захопить швидкісна їзда на маневрених картах, коли при цьому йде змагання із вправними суперниками у боротьбі за звання лідера?


Повний фотозвіт з картинг­-турніру знаходиться в нашій спільноті у Facebook


Картинг­-турнір AUTO.RIA тривав два дні, щоб дати змогу відчути смак адреналіну максимальній кількості гостей. Учасники змагалися в групових кваліфікаційних заїздах, і саме ті, хто показав найкращий час проходження кола, проходили у фінал. За результатами фінальних заїздів кожного дня визначалась трійця переможців, які отримали пам’ятні кубки на згадку про тріумф, а також подарунки від AUTO.RIA — сертифікати на рекламну кампанію.

За два дні турніру у змаганнях взяли участь більше 100 учасників з різних автосалонів та рекламних агентств Києва.

 За підсумками першого дня картинг­-турніру до фіналу увійшли представники таких автосалонів: «Рік­Авто», «Віннер Автомотів», «Автосоюз на Петрівці», «Богдан Трейд­Ін», «Богдан Авто Київ», «Автоцентр на Столичному» та «АІС­ Автокрай­Україна».

картинги фото

Другий день картинг­-турніру AUTO.RIA для рекламних агентств виявився не менш заплеклим у боротьбі. Цього дня керманичами картів були переважно дівчата, але перемога врешті­-решт дісталася представникам сильної статі. Учасники картинг-­турніру AUTO.RIA охоче ділилися своїми враженнями від змагання.

Михайло Горін, керівник автосалону «Рік Авто»:

Гарний захід, чудова організація. За стабільної конкуренції на ринку такі заходи дуже важливі та дають стимул до співробітництва. Це важливий крок до розвитку відносин та бізнесу вцілому. Ми вважаємо, що найкращі повинні працювати з найкращими!»

Ірина Лисенко, керівник відділу реклами та маркетингу, компанія «Олімп Моторс»:

Все, як завжди, організовано чудово. Нам дуже приємна увага зі сторони AUTO.RIA. Показово, що в тяжкий час економічної кризи, ви не економите на таких заходах. Ми дуже задоволені роботою з вашою компанією, адже AUTO.RIA — лідер за кількістю дзвінків та звернень серед автопорталів!».

AUTO.RIA висловлює подяку всім друзям та партнерам, які взяли участь у картинг-турнірі. Бажаємо вам і надалі впевнено перемагати та бути лідерами в своїй роботі.

картинг турнир фото

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми