debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Вибори від AUTO.RIA! Проголосуйте за вашу улюблену марку і виграйте один з 5 призів Назад

Вибори від AUTO.RIA! Проголосуйте за вашу улюблену марку і виграйте один з 5 призів

Незважаючи на те що День автомобіліста був на вихідних, і, сподіваємось, що ви провели його чудово, ми продовжуємо святкувати.

Цього тижня AUTO.RIA запускає фінальний батл “Нас об’єднує любов до ...”. Висловлюйте свою любов до конктетної марки і вигравайте один з 5 призів. В конкурсі ми розіграємо відеореєстратор Texet DVR-604 і 4 сертифікати на MARKET.RIA на 1000 грн.

Нагадуємо, що минулого тижня учасники наших спільнот у Facebook та ВКонтакті визначили своїх фаворитів. Фіналістами голосування стали:

  • BMW
  • Mercedes
  • Toyota
  • Subaru
  • Chevrolet

Голосуйте за свою улюблену марку і беріть участь в розіграші призів. Серед учасників, які проголосують за марку-переможця, ми розіграємо відеореєстратор. Серед тих, хто віддасть свій голос за інші марки, ми розіграємо по 1 сертифікату на MARKET.RIA. Голосування буде проходити до 10:00 2 листопада.

Переможці розіграшу будуть оголошені в новині на AUTO.RIA 2 листопада. Щоб проголосувати в батлі “Нас об’єднує любов до ...”, потрібно зайти на AUTO.RIA під своїм логіном. В розіграші беруть участь громадяни України, яким виповнилось 18 років. Доставка подарунків відбувається в ті регіони, де працюють відділення Укрпошти або Нової пошти.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми