debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Українский дріфт: Інтерв’ю з Андрієм Говоровим Назад

Українский дріфт: Інтерв’ю з Андрієм Говоровим На правах рекламы

Цікаве злиття в світі українського дріфтингу – Андрій Говоров тепер буде виступати з Сергієм Кремцем.

Цікаве злиття в світі українського дріфтингу – Андрій Говоров (команда ARD-team https://vk.com/altracedev) тепер буде виступати з Сергієм Кремцем. Нову команду назвали AutoES Racing https://vk.com/club103672188. Андрій виступатиме на Toyota Corolla AE86, а Сергій готує до цього сезону два Mercedes'и. Нові фаворити в Чемпіонаті України з дрифтингу? Гонка покаже. А поки ми поспілкувалися з Андрієм – розмовляли про машини, майбутній сезон і думали про те, що найголовніше в автоспорті.

Незабаром відбудуться чотири етапи змагань Drift Championship of Ukraine. Шанувальникам твоєї спортивної діяльності та прихильникам дріфтингу цікаво, на якому автомобілі ти будешь приймати участь в змаганнях. Можливо, були зроблені нові доопрацювання?

Я зі своєю командою готую Toyota Corolla AE86, який вже приймав участь в Drift Championship of Ukraine. На змаганнях минулого сезону я розбив її... В нас були деякі проблеми з керованістю автомобіля, машина ковзала передніми колесами. Тож основною задачею було усунення цих недоліків. Хоча кардинальних змін в автомобілі ми не робили, але ряд технічних доробок провели. Варто зазначити, що в нас вийшов автомобіль нестандартний, все це завдяки тому, що ми переробили підвіску саме в передній частині автомобіля. Ми підійшли конструктивно до переробки передньої підвіски, і це дало нам змогу поставити ті кути, які нам були потрібні, та збільшити пляму контакту з поверхнею передніх коліс. Тож ми з командою добре попрацювали.

дрифт

До речі, ми знаємо, що ваша команда трохи збільшилася. Розкажи про ці зміни.

Так, моя команда АRD-team приєдналася до команди Сергія Кремця. Ми об'єдналися в команду AutoES Racing. Сергій в минулому сезоні дебютував в Drift Championship of Ukraine. Тож відтепер в нас два пілоти, це я і Сергій Кремець, та три найкращих механіки – Саша Лагута, Женя Овсієнко та Вітя Монтана. Кожен з них майстер своєї справи!

Яке завдання ставиш перед собою на Drift Championship of Ukraine? Чим будешь дивувати фанів?

Моя основна мета – випустити проекти, які я закінчую. Насамперед, представити Mercedes, який ми облаштували потужним японським двигуном на 800 кінських сил. Це авто вже не міф, а реальність. Ще в минулому році на першому етапі Drift Championship of Ukraine ми привозили цей двигун до Львова, він приймав участь у змаганнях. Правда, тоді він стояв на іншому авто. В цьому ж році ми все переробили. Кожну деталь довелось проектувати власноруч тому, що концерн Mercedes-Benz випускає автомобілі не пристосовані до автоспорту. Тож вся робота була проведена з нуля, навіть, кузов довелось перекроїти. Та все ж таки ми зробили видатний, дуже потужний автомобіль.

украинский дрифт

З ким тобі буде цікаво поборотися у змаганнях?

Знаєте, було б цікаво з Чепою, але в цьому сезоні його не буде. З Гринчуком, так як він хитрий стратег. А, взагалі, з усіма пілотами цікаво! Ви розумієте, я інженер, мене більше притягує можливість випробування техніки, яку я сам зробив. І це моя найперша задача. А ось гонка мені цікава тільки в якості задоволення та демонстрації своїх робіт. В цих змаганнях приймає участь багато машин, яких я збудував.

Отже, ти будуєшь авто для дріфтингу. Розкажи, як новачку або людині, яка хоче зайнятися дріфтингом, яким чином побудувати автомобіль і де це можливо зробити?

Побудовою автомобілів для спорту ми займаємось давно. І за цей час зробили багато проектів різної складності. Що ж до побудови авто для дріфтингу і де це можливо зробити.. По-перше, важливо, щоб була облаштована майстерня. Але головне – це команда майстрів, фахівців, які не просто вміють ремонтувати авто, а й знають вимоги Автомобільної федерації України FAU та Всесвітньої федерації автоспорту FIA щодо побудови спортивних машин для заняття тим чи іншим видом автоспорту. І людина, яка хоче побудувати авто для дріфтингу повинна звернутися безпосередньо до цих людей і в спеціалізовані майстерні, які мають ці знання і досвід, а не в звичайну майстерню для ремонту машин. Якраз до нас і можуть звернутись ті, у кого є бажання займатись автоспортом. Ми майстерня, так би мовити, повного циклу. Від зварення каркасів безпеки до побудови та настройки двигунів, налаштування ходової частини, та до обслуговування під час змагань в команді. Важливо, щоб людина, яка захотіла побудувати авто для спорту, отримала якісний сервіс, адже це не дешеве задоволення. В Україні не дуже багато майстерень та фахівців, які можуть якісно побудувати спортивні авто. Тому рекомендую вимогливо обирати місця, де вам обіцяють зробити авто для спорту.

дрифтинг Украина

Наприкінці скажи, на твою думку, що найголовніше в дріфтингу?

Бажання, внутрішній вогник та той самий ентузіазм, який народжується глибоко всередині! Без цього нічого не буде.


1 квітня стартував продаж квитків на перший етап Чемпіонату України з дріфтінгу (DCU) 2016, який пройде 4-5 червня у Львові (#driftukraineLVIV2016). Придбати квиток ти можешь на сайті driftukraine.com.
Слідкуй за свіжими новинами за хештегами#driftukraine та #VFDD, і підписуйся на офіційні сторінки Чемпіонату в Facebook, VKontakte і Instagram!
facebook.com/drift.champ.ukraine
vk.com/driftukraine2016
instagram.com/driftukraine
 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми