debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Перший — пішов! Назад

Перший — пішов!

У Вінниці стартував перший тур картинг-турніру AUTO.RIA-2016

“Час, який ми маємо, – це гроші, яких нам бракує”, – любив говорити Остап Бендер. Однак великий комбінатор помилявся: можливість гарно проводити час, не виходячи з бізнес-ритму, таки існує. Саме за цим принципом проходить партнерський картинг-турнір AUTO.RIA, на якому бізнес-партнери та клієнти компанії отримують нагоду поспілкуватися, обмінятися думками та позмагатися — причому, за межами щоденних турбот непростого автомобільного ринку України: на картинговій трасі.

Цьогоріч картинг-турнір AUTO.RIA відбувається вже уп'яте, тому й сам принцип змагання було дещо змінено. Головна новина 2016-го — турнір стане всеукраїнським і в ньому братиме участь якнайбільше представників автосалонів з усієї країни! Перший відбірковий тур, у якому взяли участь партнери компанії з центрального та західного регіонів України, днями відбувся у Вінниці. Наступне змагання для клієнтів та бізнес-партнерів з Півдня відбудеться у Одесі, далі заплановано регіональні перегони у Києві... Фіналісти кожного з етапів врешті зберуться на суперфінальну всеукраїнську гонку — знову до столиці, де й буде визначена доля головного трофею турніру.

Події першого туру перегонів мирно розпочалися з невеличкої екскурсії штаб-квартирою RIA.com у Вінниці. Попри те, що більшість партнерів та клієнтів співпрацює з AUTO.RIA вже тривалий час, ця нагода поглянути на роботу потужної української IT-компанії зсередини підвернулася їм уперше. Після бесіди гостей з директором по маркетингу RIA.com Сергієм Молдаховським про переваги спілкування з аудиторією, які надають клієнтам інструменти AUTO.RIA, мова зайшла про нагальні проблеми ринку. Інформації, вартої уваги представників бізнесу, було чимало: недарма ж AUTO.RIA є лідером автомобільної інтернет-торгівлі. Та й проблематика, варто зазначити, присутнім відома не з чуток: 405 автосалонів України продають нові машини на AUTO.RIA. І хоч великої суперечки між гостями не відбулося через вельми тверезе розуміння реалій, настрій учасників після завершення “офіційної частини” вже був цілком бойовим.

Олексій Нараєвський, НАРС Авто, Старокостянтинів
“Такі заходи треба проводити частіше. Тут можна обмінюватися думками з друзями, знайомими, поговорити в невимушеній обстановці. Ми давно з AUTO.RIA співпрацюємо і гарно спілкуємося . Пропозиції і зауваження – все одразу вирішується.”


Підрахунок учасників першого етапу турніру показав: цього вечора у Вінниці буде гаряче. До участі в перегонах зареєструвалися чотири десятки представників автомобільних компаній та дилерських центрів. Однак висока конкуреція вже нікого не лякала: учасники не просто приїхали сюди перемагати, а ще й привезли з собою родини та уболівальників! Організаторам навіть довелося трохи змінити регламент і провести два спеціальних заїзди для дівчат — хлопці “скублися” на трасі так, що наражати симпатичних суперниць на зайвий ризик у двобоях з ними було б не по-джентльменські.

Олександр Косий, Фаворит Авто Вінниця
“Головне – це настрій від того, як ми будемо їздити. А перемога... це абсолютно не обов’язково. ”


Зберегти інтригу перегонів до останнього моменту вдалося завдяки “формулі перемоги”: за умовами картинг-турніру AUTO.RIA, найбільшу вагу в заліку має час кола. До числа лідерів перегонів потрапляли ті, хто показував найкращі результати протягом усього дня. Проаналізувавши залікові секунди усіх найшвидших картингістів, комп'ютер визначив імена шести фіналістів. Ними стали:
Ігор Богданов (компанія Optimal Auto Sales)
Євген Дзюбенко (компанія Баварія Центр)
Олександр Косий (компанія Фаворит Авто Вінниця)
Дмитро Король (компанія Джерман Центр)
Денис Стащенко (компанія Люкс Авто Вінниця)
та Антон Сурдій (компанія Trade-In Експрес)

Більше фото протягом усього турніру ви можете переглядати в альбомі нашої спільноти у Facebook

З огляду на чималу швидкість 250-кубових картів, у двох фінальних заїздах брали участь по троє суперників. Однак побоювання організаторів за безпеку виявилися марними: протягом відбіркових етапів хлопці зрозуміли, що зіткнення та обгони — марна витрата часу. А саме найкращий час і визначав переможця. Тож учасники заїздів рівномірно розташувалися на трасі, і, як то кажуть, “валили на всі гроші”. Як ми дізналися вже після фінішу, один з фіналістів виявився досвідченим картингістом. Та це аж ніяк не вплинуло на перебіг подій: навіть багаторічний досвід не допоміг йому стати найшвидшим!

Антон Сурдій, Trade-In Експрес
“Все на вищому рівні. Дуже круто, дуже класно, дуже весело й організовано. AUTO.RIA - серйозна компанія. Йдуть в крок з новими технологіями, з новими можливостями. Молодці!“

Але про це учасники першого етапу картинг-турніру AUTO.RIA дізналися лише останньої миті, коли було оголошено вирахувані комп'ютером результати. Надворі вже звечоріло, навколо траси перегонів зібралися не лише учасники та вболівальники, а й зацікавлені музикою та галасом жителі будинків неподалік... Тож церемонія вручення пам'ятних трофеїв стала неочікувано велелюдною. І перед очима усіх присутніх, та перед об'єктивами телекамер на подіум були запрошені...

На третій ступінь п'єдесталу:
Антон Сурдій з компанії Trade-In Експрес

На другий ступінь п'єдесталу:
Ігор Богданов з компанії Optimal Auto Sales

А переможцем став...
Денис Стащенко з компанії Люкс Авто Вінниця

Денис Стащенко, Люкс Авто Вінниця
“Немає слів! Було дуже класно: адреналін, викид емоцій... І конкуренти були дуже сильні. Я надіявся, знав що можу. Ні про що не думав: бачив тільки дорогу!”


Переглянути відео, ознайомитися з турнірною таблицею та слідкувати за графіком та перебігом подій можна на офіційній сторінці турніру

Решту вечора усі провели саме там, де варто зустріти захід сонця у Вінниці — перед відомим на всю країну вінницьким фонтаном. Однак наше шоу — чи то перегони на картах — ще не завершено: вже у липні відбудеться наступна відбірка картинг-турніру AUTO.RIA у Одесі.Представництво там обіцяє бути не менш переконливим, ніж на перегонах у Вінниці: 100% світових автовиробників, що представлені в Україні, продають нові авто на AUTO.RIA. А тріумфатори першого вінницького етапу тим часом зможуть як годиться підготуватися до участі у великому фіналі, котрий відбудеться у Києві. Буде гаряче!