debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Подолати 10 000 км за 7 днів разом з WOG Назад

Подолати 10 000 км за 7 днів разом з WOG На правах рекламы

Відбувся марафон, що прикував увагу тисячі глядачів та вболівальників.

Друзі, нещодавно відбувся цікавий марафон, що прикував увагу тисячі глядачів та вболівальників. Його метою було подолати 10 000 км за 7 днів.

Відстань від Мадрида до Сеула становить 9995 км, літак її долає за 12 годин, а голуб пролітає за 143 години. Нам знадобилася практично така сама кількість часу: журналісти медіагрупи «Автоцентр» на автомобілі Chevrolet Сruze подолали 10 190 км дорогами України за 6 діб і 16 годин. Саме ця поїздка встановила рекорд України, паливним партнером якого стала компанія WOG.

Така подія не могла не викликати цікавість, тож з її нагоди відбулася прес-конференція у Києві, одним зі спікерів якої став Володимир Гайкалов, керівник відділу контролю якості нафтопродуктів компанії «ВОГ РІТЕЙЛ». Саме він зміг дати детальну характеристику ситуації з пальним у різних регіонах України. Ну, і звісно, не оминули конференцію учасники марафону «10 000 км за 7 днів». Також долучилися представники Національної поліції України, аби проаналізувати поточну ситуацію на дорогах України.

Отож, триматимемо вас у курсі наших подій та досягнень. І пам’ятайте: WOG – пальне переможців!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми