debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
«Дорога до серця» – до кінця зими клієнти WOG врятують сотні дітей Назад

«Дорога до серця» – до кінця зими клієнти WOG врятують сотні дітей На правах рекламы

Цього разу мова йде про суму – 1 млн 120 тис. 776 грн.

Дорогі наші, компанія «ВОГ РІТЕЙЛ» оголошує про початок тринадцятої благодійної акції «Дорога до серця». Її мета – зібрати кошти на придбання медичного обладнання. Цього разу мова йде про суму – 1 млн 120 тис. 776 грн.

Щоб зробити свій вклад у збір коштів та допомогти хворим діткам, потрібно придбати символічне сердечко на будь-якому АЗК WOG вартістю 3 грн. Така, здавалося б, незначна сума здатна творити справжні дива, коли ми разом. І компанія WOG вже неодноразово це доводила.

Цього разу кошти підуть у Ковельський пологовий будинок, що має потребу в інкубаторі для новонароджених. Наявність такого інкубатора допоможе захистити недоношених дітей і знизить рівень смертності немовлят. Вартість придбання інкубатора – 353 600 грн.

Акушерсько-гінекологічному відділенню Ратнівської ЦРЛ дуже необхідне додаткове обладнання для швидкої допомоги новонародженим – апарат «Неопуфф» для неінвазивної вентиляції легень та сучасні фотолампи. Таке обладнання рятує життя малюкам, впливає на подальший розвиток і рівень здоров'я дитини, а також позбавляє від необхідності робити новонародженим пацієнтам переливання крові. Вартість апарату «Неопуфф» – 142 031 грн, двох фотоламп – 219 010 грн.

У відділення дитячої кардіохірургії, анестезіології та інтенсивної терапії Дніпровського обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії необхідні шприцеві дозатори (загальною вартістю – 127 562 грн), які автоматично вводять ліки по міліграмам в організм дитини, чого не може зробити людина. Також є потреба у пульсоксиметрі (ціна – 67 158 грн). Він стежить за показниками дитини і в разі небезпеки подає сигнал.

Частина зібраних під час акції коштів - 211 415 грн - піде на ремонт роликових насосів для апарату штучного кровообігу в Центр дитячої кардіології в Києві, де роблять найскладніші в країні операції на серці.

«Дорога до серця – шанс на нове здорове життя, це чуйність і небайдужість наших клієнтів до чужої біди», – наголосив Віталій Ткаченко, директор з маркетингу «ВОГ РІТЕЙЛ».

АЗК, де можна прийняти участь в акції «Дорога до серця» за посиланням.

Ознайомитись з офіційними правилами можна за посиланням.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Гость | 14:14, 26 дек. 2016

WOG-это С.Ивахив ,С.Лагур и П.Дыминский состояние которых 93,95 и 103млн.долларов. А где взять 1,13млн. гривен не знают.

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми