debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Презентація нових Nissan Qashqai та Nissan X-Trail у «Автомир на Немирівському» Назад

Презентація нових Nissan Qashqai та Nissan X-Trail у «Автомир на Немирівському» На правах рекламы

Запрошуємо Вас 11 листопада на презентацію, яка відбудеться при підтримці AUTO.RIA, до нашого дилерського центру “Автомир на Немирівському” переконатися в перевагах нових Nissan Qashqai та Nissan X-Trail.

Як всі знають, що від кращих завжди очікують більшого, тому запрошуємо Вас 11 листопада на презентацію, яка відбудеться при підтримці AUTO.RIA, до нашого дилерського центру “Автомир на Немирівському” переконатися в перевагах нових Nissan Qashqai та Nissan X-Trail.

На Вас очікують насичена програма, смачні частування, розіграш подарунків та багато цікавого! Не пропустіть можливість першими познайомитися з легендарними автомобілями і подарувати собі хороший настрій!

Проведіть суботній день у компанії справжнього самурая, повітряної гімнастки та зробіть селфі з величезною Пандою! Ви вже, напевно, здогадались, що вечір буде з японським акцентом і традиційними частуваннями!
А для наших маленьких відвідувачів будуть працювати дитячі ігрові зони з аквагримом, конструктором і трансформерами.

Гарним доповненням даного вечора будуть новенькі автомобілі Nissan Qashqai та Nissan X-Trail, в яких поєднались вишуканість, комфорт, динаміка та інноваційність!

Зустріч відбудеться 11 листопада о 16.00 за адресою Немирівське шосе, 94В, автоцентр “Nissan”.
Протягом презентації Ви маєте можливість записатися на безкоштовний тест-драйв, на якому в повній мірі зможете відчути драйв і захват від кермування новими автівками!

Завітайте! Ми чекаємо саме на Вас!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми