debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
В Національному Чемпіонаті Іспанії з картингу лідирує юний українець Назад

В Національному Чемпіонаті Іспанії з картингу лідирує юний українець На правах рекламы

Повболіваємо за нашого маленького співвітчизника, що дебютував у Національному чемпіонаті Іспанї у складі професійної команди EKR kart racing.

Уже зовсім скоро розпочнеться сезон змагань Чемпіоната України та Кубку «Дитячої академії картингу», що проходять при підтримці AUTO.RIA, а поки повболіваємо за нашого маленького співвітчизника, що  дебютував у Національному чемпіонаті Іспанї у складі професійної команди EKR kart racing.

автоспорт

Олександр Бондарев, 8-річний українець, дебютував у Національному чемпіонаті Іспанї у складі професійної команди EKR kart racing. Перший етап, що проходив на картодромі Lucas Guerrero в м.Валенсія, складався з двох фінальних заїздів, в яких взяло участь по 25 пілотів. Олександр переміг у першому фіналі і був другим у другому, чим немало здивував досвічених іспанських пілотів і глядачів.

автоспорт

На своїй першій у житті прес-конференції, куди організатори запросили Олександра, відповідаючи на запитання, як йому це вдалося, юний пілот відповів: «Все нормально, я завжди приїжджаю і перемагаю». Таким чином, після першого етапу у Чемпіонаті Іспанії лідирують українець Олександр Бондарев і іспанець Aleix SORIANO RINCO?N, які мають по 85 залікових балів, на третьому місці Lucas Jack FLUXA? CROSS, який має 72 бали.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми