debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Ілля Замула, трикратний Чемпіон України з картингу, підкорює боліди Назад

Ілля Замула, трикратний Чемпіон України з картингу, підкорює боліди На правах рекламы

На цих вихідних у Кам’янському при підтримці AUTO.RIA проходив черговий етап Чемпіонату України з картингу, а тим часом наші чемпіони підкорюють боліди.

Ілля Замула, трикратний Чемпіон України з картингу, Чемпіон серії DMV Kart Championship (Німеччина), віце-чемпіон серії ADAC (Німеччина), а також володар кубків різноманітних європейських картингових гонок, найближчим часом вперше в кар’єрі проведе тести на боліді класу Formula Renault 2.0. Тести заплановано на кінець серпня та відбудуться на автодромі Ман’ї-Кур, Франція, Цей автодром приймав гонки Формула-1 аж до 2008 року. На тестах Ілля буде працювати разом з досвідченим французьким пілотом та тренером – Комо Ледогаром (Côme Ledogar), чемпіоном Blancpain GT Series Endurance Cup 2016 року, а також заводським пілотом команди McLaren.

автоспорт

“Пілотування боліду Формули - є наступним кроком в кар’єрі картингіста. Я радію з можливості протестувати болід Формула Рено, отримати досвід роботи та взаємодії з механіками та гоночним інженером, відчути поведінку боліду. Сподіваюсь, тести допоможуть зробити наступний крок в моїй гоночній кар’єрі.”

автоспорт Украина

По завершенню тестів, Ілля планує провести прес-конференцію, на якій поділиться своїми враженнями, відповість на питання і поділиться планами на майбутнє.

Інфо: В’ячеслав Потапенко

 

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми