debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Шостий етап Чемпіонату України з хобі-картингу серед аматорів Назад

Шостий етап Чемпіонату України з хобі-картингу серед аматорів На правах рекламы

14 вересня у місті Вінниця ''GT картинг клуб'' приймав шостий етап Чемпіонату України з хобі-картингу серед аматорів, який вже традиційно проходить при підтримці AUTO.RIA!

На цей раз у турнірі взяли участь 34 учасники із 6 міст - Чернігова, Черкас, Києва, Харкова, Дніпра та Вінниці. Напередодні чемпіонату була спеціально створена абсолютна нова конфігурація траси, тому всі учасники мали рівні шанси на успіх. Протягом декількох годин безперервно та вельми напружено проходили тренування. Для забезпечення знайомства із трасою усіх пілотів, було вирішено розпочати турнір дещо пізніше.

картинг

Турнір у Вінниці проходив під упевненим гаслом ''show your skills'', адже незнайома конфігурація і винятковий коефіцієнт зчеплення із бетонним покриттям вимагали максимальної концентрації та майстерності пілотів. Будь-яка, навіть крихітна, помилка могла коштувати учаснику щонайменше однієї позиції у рейтингу. Окремо хочеться відзначити роботу судді Подоляна Олександра, який неупинно стежив за виконанням правил, що дало змогу усім пілотам мати однакові шанси на перемогу.

картинг в Украине

Найкращий час за результатами кваліфікації показав Гарбар Валентин (Черкаси), установивши досить високу планку у 42,33 с. Із кожним заїздом найкращі результати динамічно покращувалися. Шляхом запеклої боротьби було виявлено фаворитів у кожному з хітів. У першому хіті одним із них став Гарбар Валентин, що не зміг покращити свій попередній час, але, втім, показав досить швидкий результат - 42,44 с. У другому хіті Василевський Олександр (Чернігів) зміг підняти планку вище і поставив новий рекорд турніру - 42,08 с. Третій хіт відзначився черговим рекордом, що встановила Сериченко Марія (Харків) - 42,03 с.

В результаті щільної боротьби, право змагатись у фіналі здобули:

  1. Василевський Олександр
  2. Гарбар Валентин
  3. Черніков Олексій
  4. Швець Денис
  5. Наумов Євген
  6. Котляр Олексій

Аналізуючи найкращі часи кола проведених хітів, було зрозуміло, що у фіналі нас чекає не лише неймовірне видовище, але і цілком новий рекорд. Із значним відривом від попередньо встановленого найшвидшого кола траси, Котляр Олексій (Харків) пройшов її за 41,43 секунди.

картинг

Від напруженої боротьби, і бажання пілотів бути найшвидшим, не витримувала навіть техніка. 5 привідних ременів ущент – це абсолютний рекорд від Ліщинського Антона – якому, жартома, був вручений букет із усіх ременів, що він порвав.

личный зачет

В абсолютному заліку попереду залишається чернігівський пілот Швець Денис, але не дуже «смачна» остання гонка дещо похитнула його впевнену позицію і зараз він випереджає Гарбара лише на 12 очок. З огляду на непередбачуваність перегонів таке положення не є зовсім безпечним. Гарбар в свою чергу має лише 2 бали переваги над Буримом Сергієм з Харкова. Попереду залишається 2 етапи чемпіонату і таке положення пілотів каже нам, що основна боротьба розгорнеться саме на них.

картинг в Украине

Нагадуємо, що прийняти участь в цьому чемпіонаті можуть всі бажаючі, а тому всіх, хто відчуває в собі гонщика і бажає випустити його назовні ?, запрошуємо на 7й етап Чемпіонату України з хобі-картингу серед аматорів, який відбудеться 2го листопада в місті Черкаси на закритому треку. Тел. для довідок (063) 190-47-03

Організатори дякують партнерам чемпіонату за підтримку та надані подарунки переможцям, а саме:

Компанія AUTO.RIA
Магазин автозапчастин Inter Cars - Чернігівська Філія
Краще таксі в місті RED TAXI 5577 - Чернигов
Фотозвіти вашого свята - Raskachaem_Chernigov
Radio ROKS
Мережа фітнес-центрів "X-Line sport" , а також Andrey Mimansa!

Результати етапу та повна турнірна таблиця за всі етапи тут: http://www.kartodrom.com.ua/rezultaty-sorevnovanij/

Фотозвіт  тут: https://kartodrom.com.ua/gallery

Відео звіт турніру можна побачити, тут: https://www.youtube.com/channel/UCjLyB-GYXwVs357Zd3pc_0A

Регламент та правила Чемпіонату за цим посиланням: http://www.kartodrom.com.ua/reglament/

Відносно всіх питань стосовно чемпіонату і взагалі картингу звертайтеся за телефоном  (063) 994-99-69, Петренко Олександр

www.kartodrom.com.ua

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми