debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
UNITED TIMEATTACK SERIES фінал чи початок чогось більшого!? Назад

UNITED TIMEATTACK SERIES фінал чи початок чогось більшого!? На правах рекламы

У Полтаві підсумували сезон Національної серії змагань UNITED TIMEATTACK SERIES, що відбувся при підтримці AUTO.RIA.

13 жовтня 2019 року провели фінальний етап Всеукраїнських змагань в дисципліні timeattack. Ні для кого вже не секрет, що змагання цього виду зародилися в Полтаві й поступово вийшли на новий рівень, почали збирати пілотів з усієї країни, щоб не просто перевірити хто кращий, а й створити атмосферу драйву, неймовірної енергії яка заряджає та надихає. Особливо глядачів, котрі відвідали 12-го жовтня на фільм присвячений сезону, який демонстрували після презентації автомобілів у кінотеатрі «Wizoria». У ньому пілоти та організатори виразили свої почуття, повагу,пристрасть до швидкості та автомобілів, поділилися спогадами та планами на майбутнє.

автоспорт

Мало хто знає, але змагання зародилися як неформальні гонки друзів автомобілістів і вже згодом почали збирати натовп прихильників. Не все і не завжди було так як хотілося чи планувалося, але завжди робили висновки, завжди вдосконалювалися, завжди виходили на новий рівень. UNITED TIMEATTACK SERIES виросла, переродилася зі збереженням найкращих традицій із LTAVA ATTACK SERIES. Сьогодні змагання є офіційними, проходять під егідою Автомобільної Федерації України налічують 6 класів для автомобілів з різними характеристиками та паралельний залік Carrera timeattack для машин марки Porshe.

І звичайно, цей захід став фінальним в усіх видах змагань, переможців відзначили за підсумками етапу та сезону. Призові місця у фіналі зайняли: 

  • GT-180 – Рибак Артем, Кондратенко Олександр, Шкурат Ігор;
  • AWD Light – Ляшенко Станіслав, Юрченко Євгеній, Вовкотруб Олександр;
  • 2WD – Шиманський Тарас, Фрішман Дмитро, Дзіковський Ростислав;
  • AWD – Гуськов Ярослав, Ляшенко Станіслав, Почтар Ігор;
  • ProSport – Шиманський Тарас, Геращенко Віталій, Козирь Олександр;
  • SuperSport – Кузьменко Анатолій, Кошевой Артем, Погасій Артем. 

За підсумками сезону переможцями стали: 

  • GT-180 - Рибак Артем (Honda Civic, Харкiв), Шкурат Ігор (Ваз2113, Полтава), Багаєв Ігор (Honda Civic Харків);
  • AWD Light  - Ляшенко Станіслав  (Mitsubishi Lancer Evolution 9, Дніпро), Юрченко Євгеній (Subaru STI Харків), Медведчук Артур (Mitsubishi Evo IX, Запорiжжя);
  • 2WD - Шиманський Тарас (Porsche 911 Carrera S, Київ), Фрiшман Дмитро (Lotus Elise 111R, Харкiв), Гришин Вадим (Porsche Cayman, Харкiв)
  • AWD - Гуськов Ярослав (Mitsubishi Lancer Evo, Запорiжжя), Чуприна Роман (Mitsubishi Lancer Evolution IX, Донецьк), Ляшенко Станіслав (Mitsubishi Lancer Evolution 9, Дніпро);
  • ProSport - Шиманський Тарас (Porsche 911 Carrera S, Київ), Козирь Олександр BMW 350, Суми), Гришин Вадим (Porsche Cayman, Харкiв);
  • SuperSport - Кошевой Артем (Mitsubishi EVO X, Дніпро), Кузьменко Анатолій (Mitsubish Lancer Evo 6, Дніпро), Погасій Артем (Mitsubishi EVO X, Дніпро).

Наразі проект збирає багато глядачів, прихильників, пропагує керування за правилами у місті, та за регламентом на гоночній трасі. Організатори постійно наголошують про відповідальність за кермом, адже в будь-якому разі водій завжди ризикує не лише своїм життям. І кожен причетний до проекту намагається привернути увагу, до проблем, які копичилися роками і справитися з якими не вдасться своїми силами.

автоспорт

Це боротьба з часом, а саме зі старінням інфраструктури картодрому Лтава, враховуючи те, що за 30 років жодного капітального ремонту не було, тому є протрухлі сидіння для глядачів, траса, якій потрібен постійний догляд і т.д. Директор змагань Андрій Приходько розробив і подав проект до бюджету участі, щоб отримати кошти на частковий ремонт, але без вашої підтримки нам не обійтися. За новинами ви можете слідкувати на офіційних сторінках серії у соц. мережах. До нових зустрічей!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми