debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Де знайти їжу, ліки, укриття: нова інтерактивна мапа України Назад

Де знайти їжу, ліки, укриття: нова інтерактивна мапа України

Сайт «Опір», відомий українцям активною допомогою протестувальникам під час Майдану, відновив свою роботу і публікує важливі для громадян координати магазинів, аптек, укриттів, пунктів допомоги, поштових відділень тощо.

Громадська організація «Опір», заснована за часів Майдану, та гурт небайдужих українців відновили роботу сторінки з інтерактивною мапою, на якій в режимі реального часу розміщуються дані про роботу магазинів, аптек, пунктів допомоги, укриттів та відчинених відділень Нової пошти практично в усіх містах України.

Альтернативні автомобільні маршрути для руху у напрямку заходу України

Переважну частину інформації засновники беруть з відкритих і загальнодоступних джерел та уточнюють актуальність даних завдяки волонтерам і зверненням від мешканців міст. Допомогти зробити мапу точнішою та кориснішою може кожен з нас: варто лише переглянути точки на карті навколо себе і повідомити про помилки (якщо такі є), натиснувши на кнопку «Доповнити / Уточнити інформацію» на сторінці точки (також можна надіслати електронного листа з поправкою на адресу opir.org.info@gmail.com).

Перейти до перегляду мапи «Опір»

Зміни будуть опубліковані після модерації, мета якої - уникнути поширення дезінформації та даних, які можуть бути потенційно корисними для ворога.

Разом переможемо.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми