debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Mitsubishi Outlander отримає спецверсію від Ralliart. Коли чекати? Назад

Новий Mitsubishi Outlander отримає спецверсію від Ralliart. Коли чекати?

Останніми роками внесок автоспортивного підрозділу Mitsubishi Motors обмежувався декором та додатковими кольорами серійних моделей, однак незабаром ситуація може змінитися.

Підрозділ високопродуктивних та спортивних автомобілів протягом 25 з гаком років був справжньою перлиною у гаманці Mitsubishi Motors, а піком його досягнень стало легендарне протистояння кількох генерацій седана Lancer Evolution з Subaru Impreza WRX STI на спецділянках численних ралійних чемпіонатів. Втім, навесні 2010-го Ralliart скоротив свою участь у заводських програмах бренду, а його внесок у лінійку серійних авто обмежився фірмовими наклейками, «спортивними» кольорами та іншим декором окремих моделей.

Mitsubishi презентувала новий ASX. Ми раніше зустрічались?

Однак два роки тому боси Mitsubishi Motors проголосили, що повернуть бренду Ralliart колишню славу, — принаймні, залучивши підрозділ до подальшої роботи з серійними авто. На тлі злиття з Renault-Nissan, яке поставило компанію перед сумнівною перспективою втрати ідентичності (нові європейські моделі ASX та Colt виявилися суто символічно зміненими Renault Captur та Clio), японці повідомили про підготовку спеціальної версії нової генерації кросовера Outlander (він, до речі, ділить базу з кросовером X-Trail, який вже з'явився в Україні).

Головне те, що у її розробці бере участь підрозділ Ralliart, - і цього разу його внесок не буде обмежений яскравими деколями. Днями японський журнал Best Car Magazine з посиланням на власних інсайдерів у Mitsubishi, повідомив: новий Outlander Ralliart, дебют якого запланований на 2024 рік, матиме вдосконалене шасі з жорсткішою ходовою частиною та потужнішими гальмами, відповідний спортивному духу набір кузовних елементів і потужнішу силову установку

Найдешевший новий Mitsubishi в Україні: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Найцікавіше те, що спецверсія буде побудована на основі підзарядного гібрида Outlander з 2,4-літровим бензиновим «атмосферником» 4B12, який переважно працює в режимі приводу електрогенератора, і двох тягових електродвигунів, загальна потужність котрих становить близько 250 к.с. при крутному моменті у 450 Н·м. За словами інсайдера, вдосконалена установка Outlander Ralliart видаватиме 286 «коней», однак технічних деталей такого «апгрейду» джерело не розкриває.

Натисніть тут, щоб своєчасно дізнатися про наявність і ціни в салонах дилерів!
Очікуєте на новий Outlander в Україні?

Насамкінець зауважимо, що на наведених фото зображений концепткар Vision Ralliart, який Mitsubishi показала у Токіо на початку минулого року, тож серійний Outlander Ralliart зразка 2024-го, вочевидь, пускатиме менше пилу в очі «діамантовими дисками» та сітчастими вставками у брутальних бамперах. Хоча розширювачі по периметру кузова, варто визнати, його неабияк прикрашають.

Отзывы о Mitsubishi Outlander

249 место
Отлично
617 отзывов
4.3
249 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Mitsubishi Outlander

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми