debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Як отримати авто за $10 000, сплативши лише $2000? Назад

Як отримати авто за $10 000, сплативши лише $2000?

Пропонуємо цілком практичний варіант, як вже сьогодні сісти за кермо автомобіля, при цьому не чекаючи кілька років, поки вдасться назбирати грошей для його купівлі.

Звичний шлях українського покупця до автомобіля виглядає приблизно так: назбирати потрібну суму (на що часом іде кілька років), не потратити ці гроші на щось інше (ремонт, техніку, відпуску), і коли накопичиться «сума Х» - купити машину в рамках наявного бюджету.

Ризики зрозумілі – потрібен час, протягом якого доводиться ходити пішки, а поточні потреби постійно намагаються «з’їсти» відкладені на авто гроші. І навіть якщо це не так, і кошти є вже – їх можна використати з іншою метою, скажімо, на розширення бізнесу.

То як купити авто «не за всі гроші»?

У багатьох країнах автомобілісти отримують авто сплативши лише частину від його повної вартості. Тепер і в Україні маючи на руках від 20%, того ж дня можна сідати за кермо машини, яка відповідатиме усім побажанням, і вже їздити з комфортом, не очікуючи, коли вдасться назбирати повну суму. Далі, щомісяця, слід сплачувати невелику частину від повної вартості машини. Що важливо – зараз для користувачів AUTO.RIA діє спеціальна пропозиція, що робить варіант з купівлею авто у лізинг ще вигіднішим.

Отримати індивідуальну пропозицію

Які переваги авто у лізинг?

За кермо – сьогодні. Отримати у своє розпорядження бажаний автомобіль зазвичай можна того ж дня, коли ви приймете таке рішення. Більшість покупців отримали свої машини не довше, ніж через 24 години від моменту подання заявки. При цьому слід сплатити, як вже згадувалося, мінімальний перший внесок – від 20% від повної вартості машини, плюс невелику операційну комісію.

Оплачуйте, скільки зручно. Ви самостійно можете обрати зручний строк повної виплати вартості автомобіля – від 12 до 60 місяців.

Мінімум документів. Від вас – лише паспорт та довідка про присвоєння номера платника податків.

Все в одному чеку. Витрати на реєстрацію авто та страхування включені до щомісячного платежу. Ви не забудете про потребу поновити страхування, і не доведеться вносити за нього відразу всю річну вартість.

Легко плануйте власні фінанси. Фіксований щомісячний платіж дозволяє чітко розуміти, які щомісячні витрати очікують вас, і їх легко включати до загального бюджету. Розмір щомісячного платежу фіксується у гривнях, й не змінюється до закінчення договору лізингу.

Як отримати авто у лізинг?

Крок 1. Оберіть бажаний автомобіль на AUTO.RIA.

Крок 2. Залиште заявку менеджерові «ХАПАЙ АВТО», оберіть умови фінансування.

Крок 3. Підписуйте договір, сідайте за кермо свого автомобіля!

Автомобілі, доступні у лізинг від «ХАПАЙ АВТО», легко вирізнити з-поміж інших: на сторінці пропозиції є блок «Оформити розстрочку», далі слід натиснути «Отримати пропозицію», на наступному екрані обрати бажаний розмір першого внеску та строк (від якого залежатиме розмір щомісячного платежу), й натиснути «Надіслати заявку». Далі менеджери «ХАПАЙ АВТО» нададуть усю детальну інформацію щодо угоди.

Послуга доступна для більшості марок автомобілів, рік випуску яких від 2007 до 2023, а ціна в межах $5 000-$50 000.

Підібрати авто

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми