//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Ford Mondeo 2011

Седан Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
160 л.с. Мощность двигателя
1.6 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

Комфорт їзди відмінний - Тихо, безшумно, м\'ягко. Просторно і уютно в салоні. Швидко і легко набирає швидкість. Двигун 1,6 - турбо, витрати бензину малі, але звідки його поломки. Без двигуна, все подобається, все улаштовує! Водив авто УРАЛ, ЗІЛ, ГАЗ, УАЗ, ОПЕЛЬ, Жигулі, і Ось ФОРД.

Через пів року, після покупки, в двигуні обірвало поршень. Ремонтували двигун пів року, але видали підмінне авто. За три роки експлуатації три рази ремонтували круїз контроль.На пятому році круїз контроль знову не працює, його ремонт коштує дорого - їзджу без круїзу. Відвалювалась барашка на ричагу коробки передачі- замінили по гарантії. Шкіра, чихол, на ричагу коробки передачі на третьому році в дирках, не встиг замінити по гарантії гарантії. На п\'ятому році, пробіг 150 тис. км, розсипалась трубка зворотнього режиму охолодження двигуна, вийшов із ладу байпасний клапан, немає компресії в 4-му циліндрі, свічка в маслі. 150 000 км - два рази двигун вмирає!

Отзыв

Автомобіль відмінний, але двигун,? Пробіг 150 000 км, два ремонта. Перший ремонт по гарантії, а другий, чекаю результат "лікарів" - орієнтовно 100 000 грн.

ПП
14 сентября 2016

Подпишитесь на рассылку отзывов о Ford Mondeo

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Форд

Отзывы о Форд Мондео по годам