//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Kia Rio 2012

Первый владелец 260 тыс.км 7 л / 100 км
Седан Кузов
Газ / Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Хочу залишити свій відгук про авто яким користувався з моменту покупки в салоні. КІA RIO, купував в салоні у 2012 році. Відразу поставив ГБО 4.
Автомобіль купував для використання у ТАКСІ. А тепер увага: автомобіль був у мене 4 роки. Масло міняв хороше і т.д.. НО, за 4 роки використання був вражений. Жодного разу машина ні де не підвела, жодної не зрозумілої поломки не було, окрім замінників. МАШИНА проїхала 260 тисяч кілометрів, і була продана, через закриття підприємницької діяльності. ТОбто, я б її використовував і дальше, але вона вже була не потрібна. Я нею їздив на Італію, Португалію, моря і т.д.. Мотором вражений — не сподівався що він може так їхати при такій кубатурі 1.4.
ЗА весь час такої їзди, окрім замінників, була одна поломка - це відкрутився болт що зажимав хрестовину керма, тому почався тріск при повороті керма. От і все. Більше жодних поломок по авто не було. Я не рахую замінників, як втулки, і т.д., які з віком самі потребують заміни. Якщо чесно я шокований. Бо за своє життя мав понад три десятків авто, но це мене вразило, тому й написав цей відклик. Реально, хто хоче їздити за такі гроші й не мати проблем, це машина для вас!

Сергій
21 октября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Kia Rio

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях КИА

Отзывы о КИА Рио по годам