//заглушка фото
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Рус Укр

Отзыв Land Rover Discovery 2006

200 тыс.км 12 л / 100 км Путешествия
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Дизель Двигатель
Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Более 5 лет Время владения
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    4
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

динамика

Отзыв

Всім привіт!
Придбав свій Discovery 3 2.7 tdv6 HSE у 2010-р. Мрія дитинства, ще з Camal Trophy. Але на першому заїзді на СТО Land Rover, мої мрії спробували зруйнувати, що Третій, це не Перший I Другий, це для асфальту... Тим більше в мойому відсутнє блокування заднього диффа* перший тиждень володіння* Питаю - ціна встановлення приводу блокування кажуть, адже не думай.
За 11 років, було, 3 рази діставав лопату, але сам винен.
З 2014 року переважно дружина з дітками по Києву, та разом в далеких подорожах. Раніше Крим, Карпати, Європа та звичайно Гінзбург.
Про комфорт-2500кг на пневмі, думаю писати зайве. Якісна шкіра, як нова, звук harman kardon, webasto, об\'єм багажнику 1150-л!
Витрати пального траса 130-км/год - 9-л,літо. Зима 11-л.
Місто Київ вкл. запалення. Також необхідно періодично обробляти всі фішки пшикалкою від вологи. Все. Підвіска 2012 році помер компресор пнєвми - на нового зразка. У 2011 відновлення руль.тяг. У 2012 заміна гідравлічних сайлентблоків пер.важелів. 2017 заміна задньої правої підвіски - сам винен, довго проходив на вдареному колеса. Все!
Паливна - один раз став в Одесі паливний насос малого тиску у баці* ціна $100+ робота на офіціалі 3-дні $100? На ДП ніколи не економив. ОККО або SHELL.
В P.S. авто не спортивне, але по будь-якій поверхні іде впевнено та з комфортом. Було одне ДТП, в зад, коли дружина везла із садочка сина, в\'їхав Outback-у нього вся морда, капот склався навпіл, у Диско тріснув ковпачок фаркопфу й один катафот в бампері. Безпека сім\'ї точно варта тих, нечастих, сюрпризів, які часом цей танк може підкинути. При нинішній ціні, альтернативи не бачу. Запчастини вже коштують недорого. Ремонт - як у всіх. Головне після виймання ключа 3-хв. почекати - далі знімай клему і роби що треба. Сам на домкраті знімав компресор і балон пнєвми.
Супер апор, краще тільки Disco4!

Євген
18 марта 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Land Rover Discovery

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ленд ровер

Отзывы о Ленд ровер Дискавери по годам