//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Peugeot 207 2009

267 тыс.км 6.8 л / 100 км Семья
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
6-12 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

дорожный просвет, расход топлива

Отзыв

За пів року користування автомобілем, можу сказати що в цілому автомобілем задоволений, із мінусів це жорстка для наших українських доріг підвіска, дуже трясе на горбах та вибоїнах, низький кліренс, але це також вина не авто, а наших доріг, підіймати перед, ставив проставки 25-мм., І досить великий розхід палива в місті 6.8-7.1л це в літній період.
До плюсів можна віднести маневровість, та швидкість розгону, авто досить комфортне, на нормальній дорозі їхати в ньому приємно та зручно навіть з моїм зростом 187-см, позаду мене спокійно вміщається дитина в автокріслі. Кузов хороший без натяку на корозію, панорамна криша робить салон ще більшим та комфортнішим, діти взагалі в захваті, по ходовій до мене було замінено ліву шарову, я замінив праву, все інше ще рідне, не дивлячись на пробіг понад 250-тис. Км та вік авто 11-років. Вийшов з ладу клапан ЕГР ще в попереднього власника, їздив знявши штекер з клапана, світив чек, але автомобіль їздив без проблем. Розганяв до 170-км/год. Двигун просив ще, але я більше не ризикував, 150км.год 3-4-людей в салоні, авто їде навіть не помічаючи швидкості, трасу тримає дуже добре. По вартості запчастин аналогічно всім іншим авто, такого сегменту. Міняв комплект ГРМ, масло, фільтри, шарову опору, мотор масла не бере, але герметичність форсунок є слабким місцем даних двигунів. З електрикою проблем не було взагалі, міняв тільки лампочки підсвітки кондиціонера, та акумулятор який також був ще рідним!

Йосип
09 ноября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Peugeot 207

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Пежо

Отзывы о Пежо 207 по годам